Analytici odhadují, že Samsung letos prodá 45 milionů S6 a S6 Edge

Samsung měl letos podle prvních zpráv analytiků prodat 55 milionů smartphonů Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Později bylo toto číslo zpřesněno na 50 milionů zařízení, nyní analytici Deutsche Bank očekávají letošní prodeje na úrovni 45 milionů zařízení. I když se odhady snižují, stále se jedná o velmi vysoká čísla. Bohužel však nevíme, jak to vypadá ve skutečnosti, protože Samsung přesná prodejní čísla (resp. počty dodaných kusů do distribuční sítě) nezveřejňuje. I když si můžeme být jisti, že jakmile Samsung dosáhne určitého milníku v prodejích, bude s touto informací vyrukovat na veřejnost.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsungy Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge

Velkou měrou se na prodejích podílí dvojitě zahnutá varianta Galaxy S6 Edge, která se zprvu jevila jako experiment, její prodeje se však brzy vyrovnaly základní „flatové“ variantě. Recenzi Samsungu Galaxy S6 Edge si můžete přečíst zde, naše zkušenosti s nejnovějším Android 5.1.1 zase poodhalil tento článek.

Zdroj: Yonhapnews

Diskuze (13) Další článek: Vodafone rozšiřuje LTE síť, pokrývá již 80 % území

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Pro +, Odhad, Mil, Samsun, Edge +, Sam, Let