Android Police: Takhle mají vypadat hodinky Google Nexus

Že Google chystá vlastní chytré hodinky na platformě Android Wear, už víte. Zatím je těžké říct, do jakého cenového patra se zařadí, nebo v jaké vývojové fázi se projekt nachází, ale díky portálu Android Police už máme alespoň rámcovou představu o tom, jak budou hodinky vypadat. Znovu je řeč o integraci umělé inteligence Google Assistant, což by ukazovalo na podzimní termín premiéry.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Oproti současné produkci není vidět zásadní rozdíl, ale i to je informace – žádná revoluce, spíše evoluce. Render vytvořili lidé z Android Police na základě informací od „dobře informovaného zdroje“.

Hodinky budou dvoje. Větší model s kódovým označením Angelfish poslouží jako ukázka toho, jak samostatný Android Wear umí být. Uvnitř je LTE modem, mají vlastní GPS, snímač srdečního tepu a také větší baterie, která to všechno uživí. Tloušťka přesahuje 14 mm, průměr těla je 43,5 mm.

Znatelně menší a lehčí Swordfish mají tělo o průměru 42 mm, tloušťka je pouze 10,6 mm. LTE, GPS a snímač tepu tentokrát chybí a kupodivu také dvojice tlačítek, která u výše popsaného modelu doplňují korunku. Co prý má Swordfish oproti většímu sourozenci navíc, je podpora chytrých náramků Google Mode

Váš názor Další článek: Pokémonský víkend: T-Mobile neúčtuje data přenesená aplikací Pokémon Go

Témata článku: Google, , , , , , , , #Android, NEX, Zásadní rozdíl, Google +, LTE GPS, Sourozenci, Police, Google Nexus, Termín premiéry, Android Police, Pol, Hod