Apple iPhone 7 poprvé k předobjednání. Připravte si ale pořádný balík

Přestože iPhone 7 ještě nebyl představen (to až 7. září), finská firma Legend, spouští předobjednávky už nyní. Nejedná se však rozhodně o přístroj pro každého. Firma je totiž známá tím, že špičkové smartphony zdobí zlatem a drahými kameny.

Podle informací webu GSMArena bude v prodeji hned ve třech variantách: Qatar edition, Momentum edition a Classique Diamond. Nejzajímavější je poslední jmenovaná, která je osazena 360 drahokamy čistoty třídy VVS1, je potažená 10µm vrstvou 24 karátového zlata a nabídne podsvícené logo. Na výběr bude v barevných provedeních: Rose Gold, Platinum nebo Black Rhodium. Tento krasavec vyjde na 2 950 eur, tedy v přepočtu nějakých 80 000 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
iPhone 7 / 7 Plus ve variantách Qatar edition, Momentum edition a Classique Diamond.

Ti náročnější však mohou sáhnout po verzi Momentum s 0,6 karátovým rubínem vsazeným do středu zad, 24karátové zlaté tělo je samozřejmostí. Tento krasavec už vyjde na asi 92 000 Kč. Cenu však půjde navýšit přidáním dalších diamantů, nebo kůže z krajty či krokodýla.

Zdroj: iPhonenote, GSMarena

Diskuze (17) Další článek: Sony Xperia XA: nafrněná krasavice [recenze]

Témata článku: Apple, , , , , Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 128GB, Apple iPhone 7 256GB, Apple iPhone SE, Drahý kámen, Pořádný balík, APP, Balík, Drahokam, Pór, Finská firma, Pop, Rose Gold, Momentum, #Apple, Bali, Pře,