Apple na podzim představí možná rovnou dva modely chytrých hodinek Watch

Na podzim se od Applu dočkáme nejen dvou nových iPhonů, ale nejspíš i stejného počtu nové generace hodinek Apple Watch. Tvrdí to alespoň podle portálu appleinsider.com analytik společnosti KGI, který má zdroje napojené přímo na americkou společnost.

První z nových modelů má být pouze lehce faceliftovanou verzí aktuálních Apple Watch. Může jít o drobnou změnu v materiálech nebo barvách. Druhý model už má přinést vylepšenou výbavu v čele s novým 16nm procesorem od TSMC, GPS modulem a barometrem. Hodinky by se tak pro sportovní účely mohly stát méně závislými na smartphonu.

Analytik uvádí, že tvar hodinek se měnit nebude, Apple si tedy nejspíš ponechá obdélníkový tvar ciferníku. Výraznější změny v designu hodinek se máme dočkat údajně až v roce 2018. Premiéra nových Apple Watch by mohla teoreticky proběhnout už v září spolu s novými iPhony. Není ale vyloučeno ani představení v pozdějších měsících.

Váš názor Další článek: Always On u Samsungu Galaxy Note 7 si poradí i s notifikacemi třetích stran

Témata článku: Apple, , , , Podzim, Watch, Obdélníkový tvar, Chytrý, Hod, Druhý model, #Apple, Mode, APP, Pře, Model, Nový Apple