Asus Pegasus 2 Plus: střední třída s vysokými ambicemi

Asus v Číně představil nový smartphone s krkolomným názvem Asus Pegasus 2 Plus, který sice nezastítní nejvyšší modely řady Zenfone, přesto se bude jednat o velmi zajímavou koupi. Po designové stránce telefon ničím nevybočuje, přesto nevypadá nijak lacině. To nejlepší ovšem nalezneme uvnitř,  novinka totiž nabídne 5,5" Full HD displej, Qualcomm Snapdragon 615 a na střední třídu nadstandardní operační paměť 3 GB.

Klepněte pro větší obrázek
Telefon sice patří do střední třídy, přesto nějakými parametry může konkurovat i vyšší třídě (via Gizmochina)

K fotografování poslouží 13Mpx hlavní fotoaparát spolu s 8Mpx přední selfie kamerkou. Telefon nebude zaostávat ani po stránce výdrže, jelikož nabízí baterii s kapacitou 3 030 mAh. Potěší také nejnovější Android 5.1.1 s nadstavbou ZenUI, který zatím nenanelezneme ani u nejvyšších modelů od Asusu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Záda telefonu jsou odnímatelná, baterii si ale bohužel nevyměníte.

Velikost vnitřního úložiště ani cena telefonu prozatím nebyla prozrazena. Smartphone bude v prodeji v růžově zlaté (Rose gold) nebo bílé barvě. Zda se dostane i k nám není jisté, jelikož se však ani minulé modely řady Pegasus v tuzemsku neprodávaly, odhadujeme, že tomu tak bude i u této novinky.

Váš názor Další článek: iPhone 6 Plus koupíte levněji než klasickou „šestku“

Témata článku: Asus, , , , Vysoký, Pegas, Str, Nice, Plus, Třída, Ambice, PEGA,