Benchmark GFXbench odhalil specifikace tabletu Samsung Galaxy Tab S3

O tabletech řady Galaxy Tab S3 se spekuluje déle, než rok. Původně se hovořilo, že se objeví na veletrhu 2016, nakonec měl tablet přijít jako „podpora“ pro Galaxy Note 7. Z jeho prodejů ale po problémech sešlo, takže byl Galaxy Tab S3 odložen na neurčito. Ovšem v souvislosti s nedávnými úniky se můžeme domnívat, že by mohl být tablet Samsung Galaxy Tab S třetí generace již brzy představen.

Klepněte pro větší obrázek
Specifikace připravovaného tabletu Samsung Galaxy Tab S3 (SM-T820)

Na internetu se již objevily i první specifikace chystaného tabletu, pod které se podepsal benchmark GFXbench. Tablet bude mít 9,6" Super AMOLED displej s rozlišení 2 048 × 1 536 pix a poběží na čtyřjádrovém Snadpragonu 820 o taktu 2,1 GHz. Tablet má mít 4GB RAM a 32GB interní paměť. Fotoaparát bude mít rozlišení 12 Mpix, tablet se do prodeje zřejmě dostane rovnou s Androidem 7.0 Nougat.

V době psaní článku byl již záznam z databáze GFXBench, zřejmě na popud Samsungu, vymazán. Web Galaxyclub naštěstí pořídil screenshot hardwarových detailů o tabletu, který přikládáme i do našeho článku. 

Zdroj GFXbench via Galaxyclub

Diskuze (4) Další článek: Xiaomi letos veletrh v Barceloně vynechá. Čeká ho rok proměn

Témata článku: Samsung, , , , , Nedávný únik, První specifikace, Tab S, Galaxy Tab S, Benchmark gfxbench, Hardwarový detail, OS Android, Samsun, Tab, Snadpragon, GAL, Sam,