Chceš Facebook v mobilu zdarma? Máš poslední šanci

Virtuální operátor Kaktus sliboval Facebook zdarma, ale od června utáhne kohoutky. Chcete starší, výhodnější podmínky? Pak si pospěšte, SIM je zdarma.

V posledních dvou letech jsme v českých telekomunikacích svědky pozvolného utahování šroubů. Od 1. června chystá takový krok T-Mobile, respektive jeho projekt jménem Kaktus. Kaktus s tváří „cool“ virtuála pro mladé láká na předplacenou kartu s přístupem k Facebooku včetně posílání zpráv z aplikace Messenger zdarma na věčné časy, tedy pokud si SIM kartu aktivujete do... Deadline pro získání této výhody se v minulosti několikrát prodlužoval, ale to se nyní změní.

Klepněte pro větší obrázek
Kaktus stále nabízí SIM zdarma (kredit 10 Kč), pokud máte zájem, neváhejte... (obr.: muj.kaktus.cz)

Opáčko: pokud máte aktivní SIMku od Kaktusu (platné pro aktivace do 31. května 2015), můžete surfovat po Facebooku a využívat Messenger jak libo s tím omezením, že odkliky mimo Facebook se nepočítají do dat zdarma. Typicky když je na Facebooku odkaz na video z YouTube. Jedinou podmínkou je, že nesmíte mít záporný kredit.

Klepněte pro větší obrázek
Nová pravidla jsou vyvěšena na webu Kaktusu (obr.: muj.kaktus.cz)

Od června ale u nově aktivovaných karet už tato vymoženost nebude, respektive bude třeba mít aktivní datový balíček. Z toho se sice nebudou facebooková data odečítat (princip zůstane zachován), ale bez aktivního balíčku už si neškrtnete a na Facebook se ani nepodíváte. Výhody aktuálně stále platného bezplatného přístupu k Facebooku, respektive jak ze SIMky Kaktusu vytěžit maximum, jsme popsali v tomto článku:

Sečteno a podtrženo, ještě pořád je čas na aktivaci SIM a získání bezplatného Facebooku včetně Messengeru s tím, že výhoda bude platit na pořád. SIM Kaktusu si totiž můžete objednat bezplatně na této adrese. Pokud máte zájem, doporučujeme jednat bez zbytečného odkladu.

Diskuze (10) Další článek: První česká „mobilní banka“ umožnila přihlášení otiskem prstu

Témata článku: , , , , , , Mobil, F +, Aktivní SIM, MOBI, Hlavička, Žďár, FAC