Deveroux: fitness náramek a elegantní hodinky v jednom

Společnost Satomar uvádí na český trh Deveroux SW9. Vzhledem se jedná o klasické hodinky, uvnitř jsou však všechny funkce typické pro fitness náramky.

Jedná se tak o zajímavou kombinaci pro ty, kdo nechtějí na ruce nosit plastový náramek. SW9 navíc přidávají alespoň základní možnost sledování příchozích hovorů, SMS zpráv a aktivitu na sociálních sítích.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Ocelové pouzdro je vodotěsné do 30 metrů.

Umí počítat kroky, když to vyžadujete, tak umí sledovat tepovou frekvenci v průběhu celého dne (ale pochopitelně jde o energeticky náročnější činnost). O tom, že jsou hodinky chytré, svědčí jen drobný OLED displej integrovaný do ciferníku. Na každou notifikaci uživatele upozorní diskrétní vibrace.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
V klidovém stavu displej téměř není vidět. 

Rozsvítí se jen v případě, kdy vás bude informovat o právě probíhající aktivitě a uvidíte ho dobře i na přímém slunečním světle za jasného dne. Chcete podrobnosti? To už budete muset do aplikace ve smartphonu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Ukázka aplikace HPlus Watch. Mluví česky a existuje jak pro Apple iOS, tak pro Android.

Hodinky Deveroux SW9 mají dvě baterie. Jedna pohání hodinkový strojek Quartz a zajištuje chod analogových rafiček až po dobu dvou let. Druhá baterie napájí procesor Nordic N51822, který se stará o všechny chytré funkce a komunikaci se smartphonem. Tady jedno nabití vystačí na šest dní, pokud necháte zapnuté kontinuální sledování tepu, stále to budou dva dny.

Klepněte pro větší obrázek
Hodinky Deveroux SW9 můžete mít v černém, zlatém a stříbrném provedení. Koupit se dají na e-shopu Touchcentrum.cz a v obchodní síti Hodinky.cz za cenu 3 490 Kč.

Deveroux SW9 ve zkratce

  • klasické hodinky s Quarty strojkem
  • procesor: Nordic N51822
  • displej: OLED 0,69“ s rozlišením 96 × 16 bodů
  • vodotěsné: 3 ATM, IP69
  • barevné varianty: černá, zlatá, stříbrná
  • konektivita: NFC, Bluetooth 4.0 BLE
  • senzory: akcelerometr, gyroskop, snímač tepu
  • 2 nezávislé baterie pro mechanickou a digitální část
  • kompatibilita Android 4.3 a vyšší, iOS 7.0 a vyšší
  • rozměry a hmotnost: 41 × 41 mm, 100 g
  • výdrž baterie: 2 roky / 2 až 7 dní podle režimu provozu
 
Diskuze (11) Další článek: Samsung vyvíjí řešení pro komunikaci s miminky v inkubátorech

Témata článku: , , , Stříbrné provedení, Strojek, Náramek, Fitness +, Elegant, FIT, F +, Diskrétní vibrace, Nfc bluetooth, Fitness náramek, Fitness, Hod, Druhá baterie, Ocelové pouzdro, Základní možnost, Quartz