G Watch: LG definuje chytré hodinky. Už za dva týdny

Kromě nového špičkového smartphonu G3 hodlá LG definovat to, co si představujeme pod pojmem chytré hodinky. MobilMania bude u toho.

LG na 27. května chystá velkou slávu a je veřejným tajemstvím, že půjde o novou vlajkovou loď, model LG G3. Zdá se ale, že to nebude jediná hvězda večera, Korejci začínají lákat také na své chytré hodinky LG G Watch. Jednak zvláštní microsite, jednak níže přiloženým videem.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Podle téhle grafiky mají být hodinky od LG kovové, černé či bílo-zlaté, mají neustále čekat na povel „OK Google“, mají mít neustále zapnutý displej a přitom s baterií vydržet celý den, mají být vodotěsné a prachotěsné.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Na těchto obrázcích vypadají G Watch zatraceně elegantně.

Hodinky samy o sobě nejsou žádné tajemství. Když v březnu Google představil Android Wear, ukazoval jej na kulatých hodinkách od Motoroly a hranatých hodinkách od LG. Neznáme však mnoho technických detailů, nevíme, kdy a kde se hodinky začnou prodávat, nebo kolik budou stát. Právě to bychom se měli dozvědět v úterý 27. května a MobilMania bude přímo u zdroje, zúčastníme se tiskové konference v Londýně.

Diskuze (12) Další článek: Amazon získal bizarní patent na fotografování před bílým pozadím

Témata článku: LG, , , , , , , LG G3, LG G3 32GB, Def, Hod, Chytré, Technický detail, Watch