Galaxy S5 a náramek zdarma přilákal při startu prodeje desítky lidí

Dnes je den D pro Samsung a jeho nový top smartphone. Galaxy S5 se začíná najednou prodávat ve 125 světových zemích. V České republice byl zvolen symbolický čas zahájení prodeje v 11 hodin a 11 minut. Ve čtyřech značkových prodejnách Samsungu (tři v Praze a jedna v Brně) byla pro prvních celkem 120 zájemců připravena akce „Gear Fit ke Galaxy S5 zdarma“. K novému smartphonu tak prvních 30 lidí na každé ze čtyř prodejen dostalo chytrý náramek v hodnotě pěti tisíc korun zdarma.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Do fronty se během dvou hodin zařadilo celých 30 zájemců, kteří mohli využít zvýhodněné akce

My jsme sledovali zahájení prodeje v brand storu Samsungu v pražském obchodním centru Palladium na Náměstí Republiky. První nedočkavci se začali do fronty řadit okolo deváté hodiny ranní, hned po otevření nákupního centra. Před jedenáctou hodinou už fronta čítala 30 lidí, tedy maximum, které mohlo využít akční nabídku. Podobně to podle našich informací vypadalo i ve zbývajících třech prodejnách.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Na prodejně už na zákazníky čekala zhruba desítka prodávajících, manažeři Samsungu a také slavnostní přestřižení pásky
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Tlačenice se nekonaly, pár minut před zahájením prodeje si všichni čekající odebrali pořadníkový lísteček

Při zahájení prodeje byla dostupná černá a bílá varianta smartphonu, na zlatou má po dobu jednoho měsíce na českém trhu exkluzivitu Vodafone. Zájemci měli zhruba vyrovnané preference na bílou i černou barvu. Samsung Galaxy S5 se prodává na volném trhu i u všech tří operátorů za cenu okolo 18 500 Kč.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Slavnostní pásku spolu s prvním zákazníkem přestřihli také šéf mobilní divize českého Samsungu Roman Šebek a generální ředitel Daewon Kim, který první telefon s náramkem také sám prodal
Diskuze (28) Další článek: Pivo, jídlo a HTC One M8. Začíná nový ročník #HTCmeetup

Témata článku: , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S5, Náramek, Prodej, Pro +, Slavnostní přestřižení, Galaxy s, Samsung Galaxy s, Start prodeje, GAL, Žďár, Náměstí Republiky, Start, Děs, Lid, DESI