Glow je další hit z Kickstarteru – sluchátka se svítícím kabelem

17 dní do konce kampaně, přesto už je na téměř pětinásobku původně požadovaných 100 000 dolarů. Řeč je o projektu Glow – sluchátkách se svítícím/světélkujícím kabelem. Zajímavé, atraktivní, ale rozhodně ne zadarmo (a to teď nemluvím o pořizovací ceně). K telefonu se Glow připojují obyčejným 3,5mm konektorem a z něj energii na světélkování nezískají, takže je jasné, že musí bít vlastní baterii. Je schovaná v „puku“ uprostřed kabelu. Aby nebyl jen otravnou zátěží, přidali mu tvůrci funkce dálkového ovládače – zvládne běžné věci jako posouvání skladeb a regulaci hlasitosti, ale také umí aktivovat Google Now a přijme hlasové povely, nebo poslouží jako spoušť fotoaparátu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Tvůrci říkají, že kromě světélkujícího kabelu chtěli i skvělá sluchátka, co se kvality zvuku týče. Co dodat? Uvidíme Uslyšíme. Sluchátka Glow budou stát 200 dolarů, tedy nemalých téměř 6 000 Kč, a k prodeji by měla být připravená v červenci. 

Diskuze (18) Další článek: Visa uvede službu pro placení mobilem přes Facebook

Témata článku: , , , Světélko, Hit, Sluch, Glow, Kabel, GLO,