Huawei P8 uvidíme 15. dubna v Londýně, zaměří se na fotoaparát

Huawei chystá na 15. dubna premiéru svého nového top smartphonu Huawei P8. Světová smartphonová čtyřka bude hostit tiskovou konferenci v Londýně, stejně jako předloni u premiéry modelu Ascend P6. Na akci už láká několika vizuály, které by mohly poodhalit, na co se nový špičkový smartphone zaměří.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Na vizuálech vidíme digitální osmičku, jejíž jeden segment vždy nahrazuje piktogram vztahující se k funkcím nebo výbavě smartphonu. Podle těchto indicií se můžeme domnívat, že Huawei P8 přijde s baterií o vyšší kapacitě, jeho tělo bude zhotoveno ze skla a kovu a důraz bude kladen také na fotoaparát.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Poslední vizuál naznačuje něco s měnami – pravděpodobně ale nepůjde o funkci „superkalkulačky“. Huawei bude chtít možná poukázat na to, že jeho top model by neměl spadat do kategorie superdrahých smartphonů, jako jsou iPhony 6 nebo nové Galaxy S6.

Diskuze (10) Další článek: OnePlus představuje powerbanku a v Evropě zdražuje

Témata článku: Huawei, , , , Huawei Ascend P6, Huawei P8, Huawei P8 64GB, Huawei P8 Lite, Huawei P8 Max, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Huawei P, F +, Londýn, Měna, #Huawei, Foto, Čtyřka, Záměr