I Samsung Galaxy S5 se zúčastnil ledové výzvy. Koho nominoval?

Jistě jste postřehli „trend" poslední doby, tedy polévání hlavy kbelíkem s ledovou vodou. Původně se jednalo o podporu nemocných lidí s ALS (Amyotrofická laterální skleróza), pokud se do 24 hodin od vyzvání dotyčná osoba také nepolila, musela zaplatit na podporu nemocných s ALS 100 dolarů. Na konto se do konce pracovního týdne v přepočtu vybrala téměř miliarda korun a na vlně polévání se ve velké míře podílejí i různé celebrity, známé osobnosti a sportovci. V současné době to ale skoro vypadá tak, jako by ten, kdo se nepolil v přímém přenosu na YouTube, ani neexistoval. Fenomén poslední doby využil Samsung k propagaci odolnosti Galaxy S5 vůči vodě (norma IP67), který také absolvoval ledovou výzvu.

Samsung Galaxy S5 výzvu přestál, ovšem trochu jako podpásovka se jeví nominace iPhonu 5S, HTC One M8 a Nokie Lumia 930. V nominaci chybí odolné Xperie od Sony, které by výzvu zřejmě přestály bez úhony, každopádně video s aktuálním námětem již shlédlo více než půl milionu lidí. Skoro to vypadá, jako by se regionální pobočky předbíhaly o co nejtrefnější reklamu. Za ledovou výzvou Galaxy S5 stojí britská pobočka, daleko úspěšnější, alespoň co do počtu shlédnutí a hodnocení, se však jeví reklama americké pobočky Samsungu zaměřená na Ultra úsporný režim vzhledem k nutnosti nabitého zařízení při letech do USA. Video s podtitulem Wall Huggers již má necelých 5 milionů shlédnutí.

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (10) Další článek: Mio Combo 5107: navigace a autokamera v jednom

Témata článku: Apple, HTC, Nokia, Samsung, , , , HTC One, HTC One (E8), HTC One (M8), Nokia Lumia 930, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S5, KOH, Kbelík, Samsun, Sam, LED, GAL, Britská pobočka, Galaxy s, Nominace, Nomi, Miliarda korun,