„iPhone 7 mini” přijde na pouhých 40 dolarů. Když si necháte předělat iPhone 5s

Chcete iPhone, který nikdo jiný nemá? „iPhone 7 mini“ je dokonce tak výjimečný, že jej ani na webu Applu nenajdete. Jde totiž o starší model 5s převlečený do designu iPhonu 7. Právě taková úprava je čím dál populárnější. Telefony jsou za ty roky často otlučené, a tak se nový kryt hodí, a když už měníte, proč se neposunout s designem trochu dále?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Takhle se svým „iPhonem 7 mini“ pochlubil Igenno na Redditu

Podobných setů jsou weby typu AliExpress plné, stačí vyhledat výraz typu „iPhone 5s housing iPhone 7 style“. Ceny se pohybují od 30 do 50 dolarů, což není mnoho, ale je pochopitelné, že kvalita nebude odpovídat originálu. Igenno na Redditu říká, že jej estetické kvality příjemně překvapily, ale krycímu sklu displeje citelně chybí zaoblení na okrajích a horší je i příjem signálu. Na montáž stačí dodávané nářadí, tři hodiny času a špetka zručnosti.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Všimněte si – na obrázek se logo Applu dát bojí, ale když si o něj při objednávce řeknete, na kryt jej vyrazí bez rozpaků.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Výhoda? V Číně dostanete i barvy, které Apple nevyrábí. Nevýhoda? Z fotek o tomto rozlišení rozhodně nepoznáte kvalitu a je pravděpodobná, že na „Apple levelu“ rozhodně nebude.

Via MobilMania.sk

Diskuze (20) Další článek: Odolná řada Samsungu znovu ožije. Jihokorejci chystají Galaxy Xcover 4

Témata článku: , , , Apple iPhone 5s, Apple iPhone 5s 32GB, Apple iPhone 5s 64GB, Apple iPhone 6 Plus 64GB, Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 128GB, Apple iPhone 7 256GB, Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 7 Plus 128GB, Montáž, Mini, Nářadí, NEC, Pře, Předěl, Mini +, Min, Nový kryt, Výhoda, Nevýhoda, Dolar,