Lenovo Vibe X2 – výkon a design v několika vrstvách

(Inzerce) V době identických telefonů přichází Lenovo Vibe X2 jako na zavolanou. Upoutá na první pohled a jedinečný vzhled není to jediné, co dokáže nabídnout.

Vysoká škola designu

Snaha odlišit se za každou cenu mnohdy končí nezdarem nebo kontroverzí, ale v tomto případě se to rozhodně povedlo. Vrstvený design v několika odstínech působí elegantně a nemá mezi konkurencí obdoby. Co se týče barevných variant, tak je k dostání v odstínech šedé nebo zlaté, takže nadchne muže i ženy. Rozměry zařízení jsou velice příjemné, a i když má smartphone 5palcový FullHD displej, ohromí svou lehkostí. Váží totiž jen 120 gramů a nabídne tloušťku pouhých 7,3 milimetrů, díky které padne skvěle do dlaně.

Klepněte pro větší obrázek

Vzhled není na úkor výkonu

I přesto, že u tohoto smartphonu hrál prim design, multimediální výkon rozhodně nebyl odsunut na vedlejší kolej, a tak se může Lenovo Vibe X2 pochlubit výkonným osmijádrovým procesorem MediaTek 6595m s frekvencí 2GHz, 2GB operační paměti a vestavěnou baterií s kapacitou 2300 mAh. Celý tento povedený mix doplňuje dvojice fotoaparátů. Přední fotoaparát s rozlišením 5MPx slouží k pořizování „selfie“ a zadní 13MPx fotoaparát s LED bleskem a automatickým ostřením nabízí fotografie v ukázkové kvalitě v jakékoliv situaci.

Klepněte pro větší obrázek

Co velmi potěší, je také obsah balení. K telefonu totiž dostanete nejen standardní nabíječku, ale i slušná špuntová sluchátka. Jako bonus najdete v krabičce také fólie na ochranu displeje před škrábanci a čirý plastový kryt, který ochrání záda smartphonu a nenaruší jeho pěkný vzhled.

Snadné rozšíření pomocí VIBE Xtension

Další zajímavostí je možnost rozšířit funkce telefonu pomocí VIBE Xtension. Ke smartphonu si můžete dokoupit například přídavný kryt Battery Xtension, který obsahuje další baterii a zdvojnásobí tak výdrž telefonu. Na našem trhu se navíc prodává i Hi-Fi Xtension. Jedná se o bezdrátový reproduktor s vlastní baterií, který dokáže ozvučit celou místnost a hodí se tak pro pořádání konferenčních hovorů nebo pro hlasité přehrávání hudby.

Další článek: Nejhezčí mobily na MWC předvedlo Wiko z Francie

Témata článku: Lenovo, , , Lenovo Vibe X2, Lenovo Vibe X2 Pro, Hlasité přehrávání, VRS, Konferenční hovor, Pěkný vzhled, Bezdrátový reproduktor, Přídavný kryt, Vysoká škola, Vedlejší kolej, DESI, Děs, Povedený mix, Výkon