Lenovo zlevnilo loňskou Moto X Force s nerozbitným displejem a připravuje další model řady X

Loňský vlajkový smartphone Lenovo Moto X Force, který vyniká vysokou odolností krycího skla displeje, po půl roce na českém trhu výrazně zlevňuje. Startovací cena v květnu 2016 činila 19 999 Kč, na podzim klesla na 17 999 Kč. Nyní, po příchodu letošní generace Moto Z a Moto Z Play, smartphone zlevňuje na sympatičtějších 14 999 Kč.

Moto X Force přišla do českých obchodů se značným zpožděním. Lenovu totiž trvalo delší dobu, než si ujasnilo strategii a značku Moto se všemi svými produkty oficiálně vrátilo na náš trh. Loňský top smartphone si tak stačil projít pouze polovičním tržním cyklem, než se k němu přidaly letošní novinky Moto Z a Moto Z Play. Moto X Force se po slevě zařadila přesně doprostřed.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Takto by mohl vypadat hlavní model řady Moto X pro rok 2017 (foto: phonearena.com)

Řada Moto X tím ale nekončí. Na veřejnost už unikly špiónské fotky, které mají odhalovat podobu modelu Moto X (2017). Zřejmě půjde o smartphone vyšší střední třídy s kovovým zaobleným tělem a čtečkou otisků. Další informace o výbavě, ani přesnější datum uvedení není v tuto chvíli známo.

Diskuze (3) Další článek: Zkusí to i v oblacích. Samsung získal patent na kruhový „Gear Drone“

Témata článku: Lenovo, , , , , , Lenovo Moto X Play, Lenovo Moto X Style, Lenovo Moto Z, Lenovo Moto Z Force, Lenovo Moto Z Play, Motorola Moto X, Motorola Moto X (2. generace), Loňský rok, Model řady, Letošní generace, ? Displej, Hlavní model, F +, Force, Mode, Displej, Model, Startovací cena, Nerozbitný displej