LG a Prada: slavná dvojka je zpět, těšte se na luxusní Android

Společnosti LG Electronics a módní dům Prada dnes obnovily partnerství. Výsledkem bude mobilní telefon Prada Phone by LG 3.0, který bude dostupný na počátku roku 2012. Spolupráce obou společností začala již v roce 2006. Výsledkem jsou již dva mobilní telefony, které kromě technické stránky dbaly také na styl, zpracování, design jak přístroje samotného, tak uživatelského rozhraní. Luxusní bylo dokonce i balení.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Více prý uvidíme už za několik týdnů
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Jestli nechcete čekat, tady jsou první špiónské snímky třetí Prady od PhoneArena.com. Prý poběží na Androidu.

Co očekávat od společné budoucnosti obou značek naznačuje Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ: ,,Spolupráce přinese zákazníkům něco netradičního. Výsledkem bude nejnovější technologie od LG a jedinečný Prada design, tedy ideální kombinace krásy a technologie.

Klepněte pro větší obrázek

Mobilní telefony, které vznikly spoluprací obou společností, byly vždy velmi výjimečné produkty. „Prada Phone by LG 1.0“ poprvé přinesl módní prvky do mobilního telefonu. A zaznamenal obrovský úspěch. Prodalo se jej přes 1 milion kusů. Zákazníci na kombinaci výjimečného stylu a hi-end technologie slyšeli. LG Prada 1.0 je součástí stále expozice muzea moderního umění v New Yorku a muzea současného umění v Šanghaji. Rovněž LG Prada 2.0 byl inovativní telefon. Ovládání přes dotykový displej doplnil plnohodnotnou QWERTY klávesnicí. Na obrázku úplně vpravo jsou hodinky Prada Link, které uměly s oběma telefony spolupracovat.

Diskuze (13) Další článek: Nokia Lumia 800 v redakci: rozbalujeme a vážíme

Témata článku: LG, , , , LG Prada 3.0, Dvojka, Martin Malý, Lux, SLA, Luxusní, #Android, Obrovský úspěch, Moderní umění,