Lollipop pro Galaxy Tab S 10.5 LTE: ČR opět mezi prvními

Týden po zahájení aktualizací tabletu Samsung Galaxy Tab S 10.5 Wi-Fi (u nás zatím update k dispozici ještě není) se přidává i LTE varianta. Potěšitelnou zprávou může být to, že se opět ČR dostává mezi země, kde se nová softwarová aktualizace objevuje v první vlně. To stejné se stalo i nedávno i v případě Galaxy S4 LTE-A, pro kterou byl Lollipop u nás úplně první na světě. Včera pak byla uvolněna aktualizace T805XXU1BOCC pro Galaxy Tab S 10.5 LTE od Vodafonu.

Firmwarový balíček je uvolněn v rámci OTA aktualizací, brzy by se měl objevit ke stažení i přes PC aplikaci Kies. V brzké době by měl s aktualizací následovat i menší model, Galaxy Tab S 8.4. Zatím ale není jasné, zda dostane opět přednost Wi-Fi varianta nebo bude firmware nejprve uvolněn pro LTE verzi. Pokud nechcete čekat, můžete si do svého Galaxy Tab S 10.5 LTE nainstalovat firmware již nyní, neoficiálně přes Odin. Vodafone firmware pro LTE verzi můžete stáhnout zde, pro Wi-Fi variantu zase tady (např. z Francie). Dejte si ale pozor na možnou ztrátu záruky, doporučujeme počkat na oficiální aktualizace.

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (2) Další článek: Lumie 640 a 640 XL měsíc od Barcelony v prodeji. Známe ceny

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab S 10.5, Samsung Galaxy Tab S 10.5 16GB LTE, Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB LTE, Wi-fi varianta, Tab S, Softwarová aktualizace, Tab, Galaxy Tab S, Pro +, Mez, GAL,