Londýnský Terminál 5 na letišti Heathrow se změní na Galaxy S5

„Vítejte na Terminálu Samsung Galaxy S5“. Takto budou vítáni cestující na Terminálu 5 londýnského letiště Heathrow. Samsung zkouší nové marketingové aktivity. S provozovatelem jednoho z největších evropských letišť se mu podařilo dohodnout dočasné přejmenování Terminálu 5 na Terminál Samsung Galaxy S5.

Klepněte pro větší obrázek
Heathrow patří k nejrušnějším letištím světa, za rok 2012 odbavilo celkem 70 milionů cestujících. Z toho přes Terminál 5 cestovalo zhruba 26 milionů lidí. Za 14 dní by tak kampaň na Galaxy S5 mohlo zhlédnout milion cestujících

S novou cedulí na budově terminálu se budou cestující setkávat od 19. května po dobu dvou týdnů. Samsung svými vizuály přelepí také značení a ukazatele uvnitř budovy. Logo výrobce a jeho nejvyššího smartphonu bude na každé obrazovce a informačním panelu. Samotný telefon bude k vyzkoušení v prodejnách Dixons uvnitř terminálu.

Kolik Samsung zaplatil letišti za tuto originální marketingovou propagaci, není známo. Vzhledem k tomu, že jde o první takovou akci, kterou provozovatel letiště JCDecaux Airport povolil, to asi nebude málo. Samsung se snaží podpořit prodeje vlajkového modelu Galaxy S5. Za prvních 25 dní na trhu dodal do distribuce 10 milionů kusů.

Diskuze (26) Další článek: Dvouuhlíkové baterie z bavlny: řádově lepší než Li-Ion

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S5, Heat, Samsung Galaxy s, Termín, Heathrow, Londýn, GAL, Let, Terminál, Airport, Galaxy s, Originální marketing