Luxusní hodinky TAG Heuer s Androidem Wear 2.0 mají dorazit v květnu

Výrobce prémiových hodinek TAG Heuer se už před půldruhým rokem poprvé podíval do segmentu chytrých hodinek s modelem Connected. A výlet to nebyl zdaleka ojedinělý. Jak uvedl sám šéf luxusní značky Jean-Claude Biver pro švýcarský deník Neue Zürcher Zeitung, letos na jaře se počítá s jejich pokračovatelem.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Model TAG Heuer Connected z roku 2015 lze zakoupit s různými řemínky z kovu. kůže i silikonu (foto: TAG Heuer)

Firma s novinkou nijak nespěchá, protože chytré hodinky jsou v jejím portfoliu stále jen doplňkovým produktem ke klasickým náramkovým hodinkám. Biver nicméně potvrdil, že nový model přijde v květnu a bude se vyrábět ve dvou velikostech – pro pánské a dámské zápěstí. Obsaženou chytrou platformou bude Android Wear 2.0, jejž má jeho tvůrce Google představit v nejbližších dnech.

Hodinkám Connected se podle Bivera dařilo lépe, než firma očekávala. Dosud se jich prodalo 56 tisíc kusů, což je sice například proti milionům prodaných Apple Watch zanedbatelné číslo, ale TAG Heuer není masová značka jako Apple. Švýcaři původně počítali zhruba s 20tisícovým prodejem. Hodinky Connected přitom patří mezi ty dražší chytré modely – na trhu se prodávají zhruba za 37 tisíc korun.

Diskuze (1) Další článek: Samsung potvrdil, že Galaxy S8 nebude představena na MWC v Barceloně

Témata článku: , , , , , , , Wear, TAG Heuer Connected, Lux, Dora, Heuer Connected, #Android, , Jemný displej, Luxusní hodinky, Půldruhý rok, Android Wear, Tag, Hod, Dámské zápěstí, Luxusní,