Medaile mají konečně smysl. Pokémon Go vám při odchytu přičte bonus

Společnost Niantic připravuje další 14denní aktualizaci pro hru Pokémon Go, a tentokrát se na řadu dostanou achievements, neboli herní úspěchy. Na kartě vašeho herního profilu se totiž můžete dozvědět celou řadu statistických informací, které však byly až donedávna určeny pouze pro informativní účely.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Tři možné úrovně bonusů u různých druhů pokémonů

S blížící se aktualizací bude část z nich využit, ovšem jak konkrétně? V rámci herních statistik se eviduje počet chycených pokémonů podle jejich typů (Normal, Water, Fire, Flying, apod.) a podle tohoto počtu se vám průběžně aktualizuje hodnota „medaile“. Deset odchycených pokémonů značí bronzovou medaili, padesát stříbrnou a od dvou set se ve vašem profilu objevuje zlatá medaile.

V případě bronzové medaile získáte herní bonus +1 při odchytu pokémona daného typu, v případě stříbrné medaile je to +2, u zlaté pak +3. Jak moc ovlivní tyto bonusy „Catch rate“ je zatím velkou neznámou. Ovšem samotný bonus by měl jít aplikovat okamžitě, tedy i u hráčů s vyšším levelem, kteří již nyní mají u jednotlivých druhů nachytány stovky pokémonů.

Via Pokemongolive

Diskuze (3) Další článek: Smartphony pro Google mohl vyrobit Huawei. Proč se firmy nedohodly?

Témata článku: , , , , , , Med, Herní úspěch, Zlatá medaile, Medaile, Chycený pokémon, Odchyt, Pokémon, Herní bonus, Smysl,