Microsoft povolal do boje batolata. Propagují nové Desítky

Microsoft začal odpočítávat poslední dny před vydáním Windows 10 a do boje povolal své marketingové oddělení. V redmondském kampusu vlají modré prapory a na YouTube se objevily první reklamní spoty na novou verzi Windows. 19. července zamířily i do amerických televizí a od 29. července na ně narazí i diváci v dalších zemích.

Všechny spoty mají zatím jedno společné – děti z USA, Maroka, Británie, Thajska a Islandu, které mají být jakýmsi symbolem připravenosti Microsoftu na novou generaci uživatelů počítačů, kterým patří budoucnost.

Pokud máte na své mašině doposud Windows XP, patříte prostě do starého železa, nebo klubu veteránů. V dalším klipu ale zároveň Microsoft uklidňuje fanoušky Sedmiček – Desítky jsou totiž prý syntézou toho nejlepšího právě z Windows 7 a Windows 8.

Jak tato syntéza dopadne v praxi, ukážou za pár měsíců statistiky tržních podílů desktopových OS na českém Rankings, NetMarketShare nebo třeba StatCounteru.

Diskuze (13) Další článek: Asus Zenfone 2: černý kůň sezóny [recenze]

Témata článku: Microsoft, , , Boj, Nov, Děs, Syntéza, Micro, Mic, Marketingové oddělení, Rankin, Statcounter, Veterán, Pro +, DESI