Microsoft útočí v reklamách. Prvně na Apple, pak na Samsung

Microsoft vypustil video, ve kterém Američanům vysvětluje, že si buď můžou koupit Samsung Galaxy S4, nebo Nokii Lumia 521 a k tomu haldu dalších věcí. „Sung“ totiž přijde na 750 dolarů, zatímco Nokijka na pouhých 150 dolarů. V reklamě nepadne jediná lež, ani přiohnutá pravda, a tak je jediný problém v tom, že nesrovnávají telefony samotné, ale pouze jejich ceny. Jistě se najdou věci, které Lumia zvládne lépe, než SGS4, ale hádám, že jich mnoho nebude.

Teď se z mobilů přesouváme k tabletům a na řadě je Apple. Microsoft se opřel do Siri a zabalenou v iPadu ji srovnal se svým tabletem Surface. V tomto případě má srovnání styl posměváčka ze 3. třídy základní školy, i když „Softies“ nelze upřít pár povedených a pořádně pichlavých poznámek na adresu Applu. A znovu je na scéně i srovnání cen – jen tentokrát už ne tak zdrcující, jako u telefonů.

Diskuze (167) Další článek: T-Mobile v červnu: nové BlackBerry a slevy pro věrné

Témata článku: Apple, Microsoft, Nokia, Samsung, , , , , Microsoft Surface, Microsoft Surface 64GB Wi-Fi, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, Micro, #Apple, Mic, Samsun, APP, Sam