Mobil jako nejčastější vánoční přání? To už letos nemusí platit

(Inzerce) Několik let po sobě vládly vánočním dárkům mobilní telefony, notebooky a jiné technologické vychytávky.

Letos na první příčky aspiruje i malá černá krabička, která díky svému obsahu a funkcím potěší všechny členy rodiny.

Bohatá videotéka s více než tisíci snímky, možnost zpětného zhlédnutí pořadů až třicet hodin po jejich odvysílání nebo exkluzivní fotbalová utkání v multidimenzi. To je jen stručný výčet nejzajímavějších benefitů O2 TV. V základním tarifu najdete skoro šest desítek programů, a to nejen těch klasických, ale i hudebních, sportovních, filmových, dětských, zpravodajských nebo dokumentárních.

Digitální televize O2 TV je tak vhodným dárkem pro celou rodinu, za jehož pořízení měsíčně neutratíte více než za rodinný lístek do kina. Zatímco se máma dívá na oblíbené seriály, děti prožívají nová dobrodružství svých pohádkových hrdinů a táta díky exkluzivním právům na vybrané sportovní přenosy sleduje špičkový evropský fotbal. Díky multidimenzi si navíc může vybírat z několika různých zápasů a přepínat mezi jednotlivými kamerami na hřišti.

Díky možnosti přepínání mez zvukovými stopami navíc můžete vaše oblíbené filmy sledovat dabované nebo v originálním znění. O2 TV se tím pádem stane vhodným doplňkem při učení cizího jazyka. A pokud zklame televizní program, stále je tu O2 Videotéka, která ukrývá více než tisícovku filmů různých žánrů, včetně snímků, které získaly ocenění na mezinárodních festivalech.

Na cesty

Dárek v podobě televize můžete ihned vyzkoušet během vánočních návštěv u příbuzných. O2 TV bude bez potíží fungovat v autě, u babičky nebo na chatě. Součástí každého tarifu je totiž licence na 4 různá mobilní zařízení a je jedno, jestli to bude počítač, mobil nebo tablet.

Pokud si však chcete užít Vánoce v klidu bez televize a oblíbené pořady zhlédnout až v novém roce, oceníte možnost nahrávek. Stačí pár kliknutí na webu nebo v aplikaci v telefonu a máte nastaveno nahrávání pořadu z kteréhokoli kanálu své O2 TV. Nahrát si můžete více než čtyři dny vysílání a pořady na vás počkají klidně i třicet dní.

Jednoduchá instalace

O2 TV si jednoduše nainstalujete sami. V dodávaném balení najdete vše, co potřebujete. Modem, set-top box, potřebnou kabeláž i podrobnou instalační příručku. Pokud by vám však z jakéhokoli důvodu tento druh instalace nevyhovoval, máte možnost nechat si od O2 balíček nainstalovat technikem.

Více informací na www.o2.cz

Další článek: Honor X2 jde do prodeje, můžete si na něj nechat vygravírovat nápis

Témata článku: Jak, Kabela, Stručný výčet, Mobil, Pár kliknutí, MOBI, Zpětné zhlédnutí, Cizí jazyk, Přání, Let, Praní, Televizní program, Lístek, Základní tarif, Máma, Sportovní přenos, Videotéka, Vánoční přání, PLA, Plát, Černá krabička