Nougat pro Samsungy řady Galaxy S7 by mohl přijít již v polovině ledna

Konec roku 2016 znamenal také ukončení betaverze Androidu Nougat pro modely Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge. Testovací verze Nougatu byla spuštěna již v první polovině listopadu, ovšem k dispozici byla jen pro vybrané mobilní trhy. I přesto, že se ČR do výběru nedostala, přinesli jsme vám již krátce po spuštění Beta Programu naše první dojmy.

V průběhu konání bety vydal Samsung hned několik aktualizací, ve kterých reflektoval stížnosti na nedodělky či chyby v softwaru. A podle zákulisních informací by měl jihokorejský výrobce vydat finální verzi Androidu Nougat v Evropě již v polovině ledna.

Klepněte pro větší obrázek
Podle tohoto screenshotu se první verze Android Nougat pro „es sedmičky“ objeví již v polovině ledna (Obr. Theandroidsoul)

Jako zdroj slouží screenshot ve španělštině, v němž se uvádí, že budou aktualizace na Android 7.0 pro evropský S7 Edge zahájeny 17. ledna. Věrohodnost však trochu sráží fakt, že byl screen „ručně“ přeložen z turečtiny do španělštiny, a přeložený text byl poměrně neodborně vložen přes aplikaci Malování... I přesto se má jednat o dostatečně důvěryhodný zdroj.

A to přesto, že se původně spekulovalo o tom, že Samsungy řady Galaxy S7 dostanou rovnou na Android 7.1.1 Nougat. Vypadá to tedy, že Samsung pro vybrané trhy zveřejní první vlnu aktualizací s Androidem 7.0 a až později nabídne pro zbývající trhy rovnou update na Android 7.1.1. Co z toho se bude týkat i ČR, zatím nevíme.

Zdroj Theandroidsoul Via Sammobile

Diskuze (2) Další článek: Monstrum od HTC poznáme již 12. ledna a nepřijde samo

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Galaxy s, První verze, Betaverze, Beta programu, Konec roku, Sam, Pol, GAL, Pro +, LED, Důvěryhodný zdroj, Samsung Galaxy s, Testovací verze, January, Samsun,