O2 a Vodafone budou mít v půlnočním prodeji také iPhone 6 Plus

Trojice našich operátorů chystá na dnešní půlnoc speciální prodej nových iPhonů. Zatímco T-Mobile už včera oznámil, že v půlnočním prodeji bude mít dostupný pouze základní model iPhone 6 se 16 GB vnitřní paměti, zbylí dva operátoři mají nabídku pestřejší. U Vodafonu a O2 se můžete do fronty postavit i na vyšší paměťové verze a dostupný bude také dražší iPhone 6 Plus.

Klepněte pro větší obrázek

O2 bude mít na prodejnách na Václavském náměstí v Praze a v Masarykově ulici v Brně připraven iPhone 6 16 a 128 GB, se stejnou pamětí také iPhone 6 Plus. 64GB verze operátor vyprodal během předobjednávek. Počty dostupných kusů jednotlivých variant a pamětí O2 neupřesnilo. Na prodejnách bude probíhat také soutěž o iPhone 6 16 GB.

Vodafone na svých prodejnách na Václavském náměstí v Praze a v Masarykově ulici v Brně nabídne v rámci půlnočního prodeje iPhone 6 16 GB a 128 GB, u vyššího iPhonu 6 Plus bude dostupná pouze nejdražší 128GB varianta. Počty kusů a barvy operátor taktéž nespecifikoval. Vodafone zpříjemní půlnoční čekání občerstvením a horkým punčem. Zákazníci budou moci využít 50% slevu na nákup příslušenství k iPhonu 6.

Diskuze (12) Další článek: Maďarsko od příštího roku zdaní přenesená data na internetu

Témata článku: , , , , , , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 128GB, Apple iPhone 6 64GB, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6 Plus 128GB, Apple iPhone 6 Plus 64GB, Apple iPhone 7, Voda, Půl, Plus, Pro +, Václavské náměstí, Masaryk, Videokamera, Dostupný kus, Půlnoc, Mít, Prodej,