O2 pojistí smartphone nebo tablet proti poškození a krádeži

O2 připravilo nový program Pojistka na mobil. Jde o pojištění zařízení zakoupeného u operátora pro zákazníky O2. Za měsíční paušál, který operátor zúčtuje spolu s platbou za tarif, získá majitel zařízení ochranu před poškozením (mechanické poškození, působení vody nebo vlhkosti, poškození elektrickým proudem) i odcizením (prostá nebo kapesní krádež, krádeže po překonání překážek, loupež).

Klepněte pro větší obrázek

Pojištění lze sjednat na 12 nebo 24 měsíců. Výše měsíčního paušálu se odvíjí od pořizovací ceny zařízení podle tabulky výše. Na pojištění je nulová spoluúčast zákazníka a lze jej kdykoli vypovědět.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zákazník má v rámci pojistky nárok na dvě bezplatné opravy během 12 měsíců. Pokud je škoda totální a zařízení nelze opravit, nebo se oprava nevyplatí, dostane zákazník slevu na nový přístroj z nabídky O2 ve stejné hodnotě, jako byla hodnota pojištěného přístroje v době poškození nebo krádeže.

 

Co dělat když...

Pokud dojde na„lámání chleba“, respektive k události, proti které jste pojištěni, pak je postup následující:

  • rozbití a mechanické poškození > stavte se v kterékoliv prodejně
  • krádež > nahlásíte pojišťovně krádež pomocí formuláře v Moje O2. Pro jeho vyplnění je třeba naskenovaný policejní protokol o krádeži. V případě, že bylo do ukradeného přístroje možné vložit SIM kartu, bude ještě třeba naskenované potvrzení policie o blokaci zařízení

Tato služba není u tuzemských operátorů nová, už více než rok ji nabízí i T-Mobile. Je ale levnější, zařízení s prodejní cenou nad 10 tisíc pojistí za 199 Kč.

 

Diskuze (9) Další článek: Vdova po Jobsovi: „Zastavte ten film!“

Témata článku: , , , , Elektrický proud, Mechanické poškození, Nový program, Smartphone, Lámání, Poškození, Krádež, SMA, Pro +, Nový přístroj, Tuzemský operátor, Tab,