O2 rozšiřuje vánoční nadílku i pro zákazníky s dotovaným mobilem

O2 rozšiřuje svou vánoční nabídku, na dvojnásobný počet volných jednotek nyní dosáhnou i zákazníci s dotovaným mobilem. Období, ve kterém tito zákazníci dostanou dvojnásobek volných jednotek, se všem prodlužuje z 24 na 36 měsíců. Noví zákazníci mají dvojnásobek volných minut automaticky nastavený. Stávající zákazníci získají dvojnásobný příděl, pokud si prodlouží závazek (lze s půl roku před jeho koncem) nebo jednoduše přejdou na vyšší tarif (délka úvazku se nemění).

Výhodu lze aktivovat až do konce ledna 2012. Zákazníkům, kteří volné minuty navíc už získali, bude jejich platnost automaticky prodloužena na 36 měsíců. V rámci vánoční nabídky můžete získat i výhodné ceny na předplacené kartě, stačí pravidelně každý měsíc dobít alespoň za 200 Kč. Více se dozvíte v samostatném článku. Pokud máte nějaký dotaz, neváhejte ho položit v diskuzi pod článkem.

Klepněte pro větší obrázek
Více se dozvíte na webu o2.cz/vanoce

Dále operátor slibuje výhodnější dotované mobily: „Od prosince se navíc můžou zákazníci těšit na výhodné ceny telefonů z naší vánoční nabídky i v dotované verzi. Samsung Galaxy Y si tak například pořídí s jakýmkoliv hlasovým tarifem a internetem v mobilu již za 1 Kč,“ říká Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel společnosti Telefónica Czech Republic.

Diskuze (5) Další článek: Nokii N9 čeká další aktualizace, změní se písmo

Témata článku: , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Y Duos, Zak, Mobil, Dot, Zákaz, MOBI, Pro +