Oficiálně: Samsung Galaxy Note 7 bude představen 2. srpna v New Yorku

Spekulace se ukázaly jako pravdivé, oficiální představení Samsungu Galaxy Note 7 proběhne 2. srpna v New Yorku. Samsung o půlnoci rozeslal pozvánky, ze kterých je jasné, že nově představený model bude využívat pero S Pen.

Klepněte pro větší obrázek
Oficiální pozvánka Samsungu na představení nového modelu z řady Note

V pozvánce se navíc objevuje číslovka 7, což dává tušit, že jihokorejci skutečně přeskočí označení „Note 6“ a vrhnou se rovnou na sedmičku. Na pomyslném ciferníku je pak bíle vyznačený hrot pera opět na sedmé pozici. Zatím poslední spekulace jsme si shrnuli v tomto článku, najdete v něm také první živé fotografie, které se včera začaly postupně objevovat na internetu.

Oficiální představení se odehraje v 11:00 EDT v New Yorku, obdobné představovací akce poběží souběžně v Rio de Janeiru (půlnoc) a v Londýně (16:00 místního času). Od 17:00 středoevropského času bude z akce přenášen i živý stream, který půjde pustit na stránkách Samsungu či na jeho YouTube kanálu.

Váš názor Další článek: Samsung Gear 360: Když koule vidí prostorově [recenze]

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, GAL, Galax Note, Představovací akce, Živý stream, Poslední spekulace, Rio, Pře, New York, Note, Číslovka, Oficiální pozvánka, York, Samsun, Galaxy note, Sam