PayPal využije čtečku Galaxy S5, hodinky Gear 2 i náramek Gear Fit

Samsung Galaxy S5 disponuje čtečkou otisků prstů. Ta však neslouží pouze k bezpečnostnímu odemykání samotného zařízení nebo přihlašování do Samsung účtu. Samsung se už při představení této inovace chlubil, že pomocí čtečky půjdou jednoduše realizovat ověřené platby přes PayPal. Služba ožívá až nyní, kdy PayPal uvedl potřebnou aplikaci. Půjde využít nejen s Galaxy S5, ale také chytrým nositelným příslušenstvím Gear 2 a Gear Fit.

Klepněte pro větší obrázek

Platit lze v kamenných obchodech, ve vybraných e-shopech na internetu, nebo si třeba dopředu objednat jídlo v oblíbené restauraci a pak už si jej pouze vyzvednout. Do zařízení stačí instalovat aplikaci PayPal z marketu SamsungApps, zadat a otiskem ověřit své přihlašovací údaje. Pro tuzemské zájemce o nový, elegantní způsob placení, ovšem dobrou zprávu nemáme. Samsung a PayPal zprovoznili platby v 25 světových zemích, mezi kterými bohužel Česká republika chybí.

Diskuze (2) Další článek: Windows Phone 8.1: první pohled na systém [galerie]

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S5, Náramek gear, Hod, F +, Galaxy s, Náramek, FIT, GAL, Gear, Samsung Galaxy s, Elegantní způsob, Gear Fit, Pay, Hodinky gear