Pochytal je všechny! Američan dohrál hru Pokémon Go. Kolik u toho naběhal km?

Pouhé dva týdny po uvedení hry Pokémon Go mají první hráči dohráno. Heslo „Gotta Catch´Em All“ se podařilo naplnit i jednomu Američanovi, který v nejoblíbenější hře současnosti vystupuje pod nickem ftb_hodor. Newyorčan pochytal všech 142 Pokémonů dostupných v Severní Americe, informuje portál Reddit.com.

Klepněte pro větší obrázek
Plný Pokédex je jistě snem každého hráče (foto: Reddit.com)

K získání sbírky všech unikátních dostupných druhů japonských příšerek musel hráč pochytat 4 269 Pokémonů a za dobu hraní se mu vylíhlo 303 vajec. Celkem po New Yorku ušel nebo naběhal 153 kilometrů. Většinu přitom odchytil ve známém Central Parku, nejdelší výlet mimo New York si udělal do New Jersey.

Aby hráč získal ještě více existujících Pokémonů, musel by obletět takřka celý svět, ale ani tak by to nestačilo. Celkem existuje 151 druhů, některé jsou uzamčeny jen pro určité regiony. Například Farfetch´d se nachází pouze v Asii, Kangaskhan v Austrálii a Mr. Mime zase v Evropě. Pak existují údajně druhy (Ditto, Articuno, Zapdos, Moltres, Mew a Mewtwo), které se nevyskytují zatím nikde a ještě se neví, jak je ulovit.

Pochlubte se, kolik už se vám podařilo nachytat unikátních druhů?

Diskuze (22) Další článek: Honor 7 Lite: sázka na jistotu [recenze]

Témata článku: , , Moltres, New Jersey, Náběh, Uvedení hry, Zapdos, Articuno, Pokémon, Kangaskhan, Gott, Američan, Jersey, MewTwo, Central park, Dohra