Pokémon: Magicarp Jump je jen marnou snahou o přiživení se na Pokémon Go

Včera se na Google Play a AppStoru objevila nová hra z univerza pokémonů, která je však důkazem toho, že je už dost pozdě na přiživení se z „fenoménu“ Pokémon Go. Hra má název Pokémon: Magicarp Jump, a vše se v ní točí okolo vůbec nejslabšího pokémona magicarp, kapra, který umí jen skákat.

Hra jakoby převzala grafiku a hudební podkres z Game Boye, přesto má velmi jednoduchý začátek, díky čemuž se do hry dostane i ten, který univerzum pokémonů třeba vůbec nezná. Hra začíná chytnutím prvního kapra, kterého musíte krmit, cvičit a následně s ním vyhrát v soutěžích. V nich neděláte prakticky nic, váš i protivníkův kapr vyskočí, a vyhraje ten, jehož kapr doskočí výše. Rozhodující je parametr JP - Jump Power.

Za vyhrané zápasy a nadmíru úspěšné tréninky získáváte zlaťáky, které můžete investovat do vybavené posilovny či do krmení. Vydavatelem hry je The Pokémon Company, takže nechybí ani in-game nákupy diamantů, za které si kupujete další herní obsah. Např. pruty, na kterých můžete chytit speciálně zabarven kapry, dekorace nebo různé další pokémony, kteří vám pomohou s tréninkem magicarpa.

Na svou jednoduchost má hra na Google Play abnormálně vysoké hodnocení 4,8/5, hra navíc nabídne jen zhruba pět oken, které se neustále opakují, takže mimo koloběhu jídlo-trénink-soutěž prakticky neděláte nic jiného. Pokud vás hra z popisů a screenshotů ani přesto neodradila, můžete si ji stáhnout na Google Play a AppStore

Váš názor Další článek: Nový Computer píše o boji s „Fake News“

Témata článku: , , , , , , Pokémon Duel, Zlaťák, The Pokémon Company, AppStore, Krmení, SmartBoy, Magi, Vysoké hodnocení, Magikarp, Univerzum, Pokémon, JUMP, Mág, Game Boy, Magica, Vydavatel,