Pravidelné soutěže s aplikací SoutěžTip

(Inzerce) Soutěžte pravidelně o hodnotné ceny a to pohodlně pomocí aplikace pro mobilní telefony. Vyhrajte tablet, USB disk a mnoho dalších cen.

Rádi soutěžíte, ale zároveň nechcete u každé soutěže, které se účastníte, zadávat osobní údaje? Nebaví vás procházet web a soutěže hledat? V tom případě vyzkoušejte aplikaci SoutěžTip (www.souteztip.cz). Díky ní totiž nemusíte u žádné soutěže uvádět své osobní údaje, navíc máte spoustu soutěží pohodlně na jednom místě – ve vašem mobilním telefonu. Aplikace je ke stažení zdarma na Google Play Storu.

V současné době probíhá mimo jiné soutěž o tablet, které se můžete zúčastnit až do neděle 28.4. Výherce bude kontaktován přímo prostřednictvím aplikace a veřejně oznámen 4. května v pořadu Týden Mobilně na serveru MobilMania.cz.

Klepněte pro větší obrázek
  • Jak soutěže probíhají?

Soutěže se účastníte vyplněním jednoduchého dotazníku, jak jste zvyklí u soutěží probíhajících na internetu. Na konci vás však nečeká opakující se vyplňování jména, emailu, telefonu apod. Jakmile vyjde soutěž nová, SoutěžTip vás sám informuje.

  • Jak probíhá předání výhry

V případě výhry vás aplikace sama kontaktuje. Na vašem displeji se objeví notifikační hlášení, stejně, jako když přijde například SMS. Po kliknutí se SoutěžTip spustí a teprve nyní budete vyzvání k zadání údajů, kam odešleme výhru.Tento systém vám při vyplňování zajistí anonymitu, a zaručeně funguje, což dokazuje nadprůměrná známka 4,4 komentáře našich výherců a účastníků, na které se můžete podívat na Google Play Storu.

  • Ještě něco navíc

Navíc získáte přístup k veřejným výsledkům průzkumů. Pokud se zajímáte o veřejné mínění, jistě Vás možnost nahlédnout do těchto výsledků potěší. Zjistíte například, co si lidé myslí o konopí v lékařství, zda šetří energií, nebo jaký mají názor na ekologické farmy.

  • Shrnutí

Aplikace je zdarma, účast v soutěžích je zcela anonymní a zabere 1-2 minuty. Každý získá přístup do veřejných výsledků. Neváhejte a aplikaci vyzkoušejte - www.souteztip.cz.

Další článek: GeeksPhony s Firefox OS jdou do prodeje, cena mohla být nižší

Témata článku: , Soutěž, Google Play Storu