Představujeme AutoRevue.cz: web o automobilech

AutoRevue již více než deset let píše o autech a novinkách automobilového průmyslu. AutoRevue píše pro řidiče.

Auta, testy, novinky, fotografie – to je web AutoRevue.cz. Věnuje se autům, automobilovému průmyslu, informuje o novinkách, přináší zprávy z autosalonů. Na internetu je už více než deset let a za tu dobu si vydobyl pozici druhého nejčtenějšího webu o autech v Česku. 

AutoRevue přináší každý týden dva velké testy nových i ojetých vozů. Redaktoři webu v nich zkoušené automobily vždy rozeberou „do posledního šroubku“. Ve mnoha rubrikách se každý dozví o autech vše, co ho zajímá. K nejoblíbenějším patří Autosalon, Premiéry, Design, Byznys, Technika nebo Video. Každou neděli pak milovníci veteránů očekávají rubriku Retro, ve které jsou představovány automobilové hvězdy let minulých.

Klepněte pro větší obrázek

Zájemci o ojetiny zase s oblibou navštěvují Bazar, který má v databázi více než 2 000 ojetých vozů. Jeho hlavní výhodou je to, že nabízí pouze vozy mladší sedmi let. Součástí AutoRevue je také web F1sport.cz .Pravidelně informuje fanoušky F1 o všem, co se v jejich milovaném motoristickém sportu děje. AutoRevue také nabízí prostor čtenářům, fanouškům aut. Pro ně je tu Fórum, kde si vyměňují názory, leckdy i hodně vášnivým způsobem, a Galerie, kde mají příležitost uveřejnit svoje fotografie.

O tom, čím se web www.AutoRevue.cz hlavně odlišuje od velmi početné konkurence, hovoří šéfredaktor Jaroslav Matějka: „Je to obsaženo již ve jméně, ve slově revue. To nás zavazuje. Revue by totiž měla nabízet hodnotnější, náročnější obsah. A o to se snažíme svými články, rozhovory. Hledáme v nich souvislosti, jdeme do hloubky. Chceme však nejen poučit, ale i bavit. I o tom je totiž revue.“

Klepněte pro větší obrázek
Mysleli jste, že Range Rover Evoque je jen módním výstřelkem Victorie Beckhamové? Tak se podívejte, co s ním vyváděl na testovací dráze u Vídně reportér AutoRevue.
Další článek: O prázdninách zlevní roaming. Poprvé včetně internetu

Témata článku: , Autor, Auto, Veterán, Automobil, Rover, Autosalón, Web, Pře