Pro nové majitele Samsungů řady Galaxy S7 soutěž o 100 UHD televizí

Samsung si pro letní období připravil novou prodejní akci, ve které hrají hlavní roli smartphony Galaxy S7 a S7 Edge. Pro nové majitele je připravena soutěž o 100 UHD televizí s úhlopříčkou 55 palců, konkrétně se jedná o model UE55KU6652UXXH s prohnutým 4K displejem a s podporou HDR.

Klepněte pro větší obrázek
Samsung spustil soutěž pro nové majitele Galaxy S7 a S7 Edge

Samotná akce byla spuštěna dnes a potrvá až do 14. srpna. Rozdělena bude na šest soutěžních týdnů, přičemž každý týden bude ve hře 14 televizí, poslední týden dokonce 16. Zúčastnit se ji může každý, kdo v době konání akce nakoupí Galaxy S7 či Galaxy S7 Edge v prodejnách, které jsou zapojeny do této akce. Seznam řetězců a kamenných prodejem najdete zde.

Abyste se mohli zúčastnit, je třeba se na stránkách Samsung-bonus.eu zaregistrovat a podle IMEI a přiložené účtenky zaregistrovat i váš nově pořízený smartphone řady Galaxy S7. Následně je třeba počkat na potvrzovací e-mail, kterým je registrace vašeho smartphonu definitivně potvrzena. Na výše uvedeném webu pak můžete začít odpovídat na čtyři soutěžní otázky.

Samsung Galaxy S7 a S7 edge svým uživatelům přinášejí dokonalý zážitek z focení a pořizovaní videí, a to i v UHD kvalitě. Kombinace s našimi UHD televizory umožňuje sdílení zážitků na velké obrazovce v té nejlepší kvalitě. Věříme, že touto akcí přilákáme i ty zákazníky, kteří koupi nejlepšího smartphonu současnosti stále zvažují,“ vysvětluje Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení ve společnosti Samsung Eletronics Czech and Slovak.  

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
V rámci soutěže je zařazeno 100ks prohnuté televize s označením UE55KU6652UXXH

Důležitá je správnost ale také rychlosti při odpovídání. Pokud budou vaše odpovědi co nejblíže správnosti a budete zároveň mezi čtrnácti nejrychlejšími (resp. šestnácti v posledním kole), vyhráváte zahnutou televizi od Samsungu.

Klepněte pro větší obrázek
Otázky pro první soutěžní týden

Pokud se na vás neusměje štěstí, soutěžit můžete opět další pondělí. Více informací o soutěži, včetně registrace a hlasování, se dozvíte na stránkách Samsungu. Kompletní pravidla hledejte pod tímto odkazem, o vyhlášení výherců bude každý účastník daného týdenního kola informován e-mailem.

Diskuze (1) Další článek: Víme, jak bude vypadat prostředí Grace UX u Samsungu Galaxy Note 7

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Soutěž, UHD, Samsung řady Galaxy, Sam, Roman Šebek, Poslední týden, Samsung Galaxy s, Potvrzovací e-mail, GAL, Samsun, Galaxy s, Nov, Pro +, Letní období,