Proti vlajkovým lodím s Full HD displejem? OnePlus 3 přijde už v květnu

Většina výrobců už své špičkové produkty pro letošní rok představila, na OnePlus 3 se však stále čeká. K premiéře dojde v příštích týdnech, spekuluje se o 18. květnu. A s čím se vůbec OnePlus 3 hodlá vydat zabíjet letošní vlajkové lodě? „Flagship Killer“ přece bylo heslo minulých dvou generací...

Klepněte pro větší obrázek
OnePlus 3 bude představen možná už 18. května

Telefon přijde na trh ve dvou variantách. Obě nabídnou obrovskou porci výkonu díky procesoru Qualcomm Snapdragon 820, rovněž můžeme počítat s 16Mpx fotoaparátem a 8Mpx přední kamerkou. Telefony se však budou lišit pamětí.

Levnější varianta bude mít 4 GB RAM a 32 GB vnitřní paměti, kdežto ta dražší přijde rovnou s 6 GB operační paměti a dvojnásobným úložištěm. Akumulátor bude mít kapacitu 3 500 mAh, ovšem díky silné nabíječce (5V/4A s výkonem 20W) můžeme očekávat velmi rychlé nabíjení. Samozřejmostí je Android 6.0.

Klepněte pro větší obrázek
Po stránce výkonu se nemá OnePlus 3 čím stydět, Full HD displej už však dnes nabízí i telefony střední třídy.

Můžeme počítat s plnou podporou českých LTE pásem. OnePlus si ale bohužel (stejně jako Xiaomi) myslí, že pro superphony roku 2016 stačí Full HD displej, zde konkrétně s 5,5" úhlopříčkou. Na druhou stranu bude tento „handicap“ vykoupen nižší cenou, která by měla činit 1 999 yuanů (7 200 Kč) respektive 2 499 yuanů (9 000 Kč).

Zdroj: GizmoChina

Diskuze (36) Další článek: Nová vs. stará doba. Airbnb a Uber mají problémy

Témata článku: Oneplus, , , , , , , OnePlus 3, Pro +, ? Displej, Full HD +, Full HD + displejem, F +, Displej, Flagship Killer, Full HD + displej, Full HD, Full HD displej, Ful HD, HD + displej, Full HD displeje, Full, HD displej, HD +, Full HD displejem,