Rozborka: podívejte se, jak zevnitř vypadá Samsung Galaxy S8+

Webový portál iFixit se znovu pustil do rozborky telefonů, tentokrát na téma Samsung Galaxy S8+, o kterém jste si mohli v úterý přečíst podrobnou recenzi. Rozebrání se účastnila černá barva telefonu, dokáže odhadnout, jak moc jednoduše bude novinka od Samsungu rozebíratelná?

V naší fotogalerii se můžete podívat, jak probíhá postupné rozebírání Samsungu Galaxy S8+. Přední a zadní skleněná strana je k šasi přilepena silnou vrstvou lepidla, takže i samotná výměna baterie v servisu dá dost práce. Problémem je i výměna ochranného skla displeje, aniž by současně nedošlo k poškození zahnutého Super AMOLED displeje. 

Celkové skóre 4 z 10 znamená, že je telefon rozebíratelný s poměrně velkými obtížemi. Testeři z iFixit alespoň pochválili modulární návrh telefonu, díky čemuž lze spoustu komponent, po náročném rozebrání telefonu, snadno vyměnit. Celý postup rozebrání a další fotografie rozebrané „es osmičky“ najdete na webu iFixit.

Diskuze (1) Další článek: Poskládal si iPhone z náhradních dílů. Přišel ho na třetinu běžné ceny

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Sam, Černá barva, Samsung Galaxy s, GAL, Rozebírání, Galaxy s, Výměna baterie, Webový portál, Celý postup