Samsung chystá černou variantu Galaxy S III

Na facebookových stránkách Samsungu se v uplynulém týdnu objevila fotografie, která vzbuzuje velké debaty. Je na ní vidět černý Galaxy S III, vlastníci modré barevné varianty ale upozorňují, že právě takto vypadá jejich Galaxy S III Pebble Blue v horších světelných podmínkách. Světlo novému případu dodal až únik informací z databáze britského řetězce Carphone Warehouse, ve které je veden Samsung Galaxy S III Black.

 Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Je to černá nebo modrá? Vynesl Samsung informace o nové barevné variantě nedopatřením ze svého Facebookového profilu? Jedno je jisté, černý Galaxy S III se chystá a bude zanedlouho v prodeji.

Jedná se tak už o druhou doplňkovou barvu pro Galaxy S III. Mimo základních (modrá a bílá) se v USA objevila i červená, která je v prodeji u operátora AT&T od 29. července. Kdy bude nová barevná varianta oficiálně oznámena zatím nevíme, první příležitostí se jeví veletrh IFA v Barlíně, který se uskuteční začátkem září.

Diskuze (23) Další článek: Asus PadFone: Android ve třech podobách [video]

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Galaxy s, GAL, Carphone Warehouse, První příležitost, Var, Sam, Samsun,