Samsung Galaxy A3: první snímky tenkého smartphonu střední třídy

Prvotina nové modelové řady Galaxy A se k oficiálnímu představení blíží mílovými kroky, telefon již prošel testy na čínském certifikačním úřadu TENAA, takže již máme k dispozici i první fotografie. Samsung Galaxy A3 bude smartphone střední třídy s rozměry 130 × 66 × 7 mm a váhou 112 gramů. Co se týká designu, bude hlavním rysem kovové šasi, zadní kryt ale zřejmě i nadále zůstane plastový.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
První fotografie připravovaného Samsungu Galaxy A3

Na čelní ploše bude umístěn 4,52" Super AMOLED displej s rozlišením 960 × 540 pixelů, na ním se nachází čočka 5Mpix fotoaparátu pro selfie a čidla okolního osvětlení a přiblížení k displeji. Hlavní 8Mpix fotoaparát na zádi bude moci natáčet Full HD videa, počítat můžeme s LED přisvětlením i automatickým zaostřováním. Uvnitř zařízení bude přítomen čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 o taktu 1,2 GHz a 1GB operační paměť. Smartphone poběží na Androidu 4.4.4 KitKat, výhledově by se měl dočkat updatu na Android L. Datum oficiálního představení zatím není známo, protože se však již objevily fotografie modelu Galaxy A5 a první informace o Galaxy A7, neměl by Samsung s oficiálním představením celé produktové řady již moc otálet.

Zdroj: Gsmarena

Diskuze (10) Další článek: TomTom Golfer: už i golfisté mají své chytré hodinky

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A3 (2016), Samsung Galaxy A3 Dual, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy A5 (2016), Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A7 (2016), Sam, Mílový krok, SMA, Str, Samsun, Galaxy a, Prvotina, GAL, Hlavní rys,