Samsung Galaxy A7: přesně takto měl vypadat Galaxy S5

O Samsungu Galaxy A7 se hovoří již několik měsíců. Původně měl být představen s duem Galaxy A3 a Galaxy A5, nakonec bylo jeho představení odloženo. A jak se ukázalo, mělo to logické opodstatnění, Samsung Galaxy S5 by se totiž s okamžitou platností stal neprodejným zbožím. Ovšem, jak ukazují fotografie, Samsung s Galaxy A7 stále počítá, jeho prodeje budou brzy zahájeny v Jižní Koreji spolu s Galaxy A5. A jaké jsou tedy jeho specifikace?

Klepněte pro větší obrázek
Informace o Galaxy A7 pocházejí za nafocené produktové brožury

Galaxy A7 je smartphone o rozměrech 151 × 76 × 6 mm, váha je stanovena na 140 gramů. Model je sourozencem Galaxy A3 a Galaxy A5, takže je také unibody a opět vyroben z kovu. Zobrazování zajišťuje 5,2" Super AMOLED displej s FullHD rozlišením. O výpočetní výkon se stará osmijádrový procesor (zřejmě Qualcomm Snpadragon 615) v kombinaci 1,5GHz čtyřjádra pro výkon a 1GHz čtyřjádra pro úsporu baterie. K tomu je připravena 2GB RAM a 16GB interní paměť, kterou lze rozšířit microSD kartami. Hlavní fotoaparát má rozlišení 13Mpix, kamerka nad displejem pro selfie je pětimegapixelová. Konektivitu zajišťuje Wi-Fi, Bluetooth a GPS, k mobilnímu internetu se připojíte i přes LTE.

Klepněte pro větší obrázek
Samsung Galaxy A7 bude vizuálně prakticky jen zvětšeninou Samsungu Galaxy A5

Díky kolizním specifikacím s Galaxy S5 je velmi pravděpodobné, že se k nám Galaxy A7 vůbec nedostane, jeho doménou budou zřejmě pouze vybrané státy v Asii. Přesto se ale nemůžeme ubránit dojmu, že právě takto měla vypadat už Galaxy S5.

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (10) Další článek: Ani se čtečkou otisků nejste v bezpečí. Stačí pár fotek

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A3 (2016), Samsung Galaxy A3 Dual, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy A5 (2016), Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A7 (2016), Samsung Galaxy S5, Galaxy s, Takt, Pře, Samsun, Galaxy a, GAL, Samsung Galaxy s, Sam, Bluetooth a GPS, Snpadragon,