Samsung Galaxy Alpha se objevil v předprodeji, cená byla vysoká

Zatím nepředstavený Samsung Galaxy Alpha se včera objevil v předprodeji u britského řetězce Mobilefun. Nabídka, která byla záhy stažena, měla nastavenou cenu 549 liber, tedy po přepočtu bezmála 19 tisíc korun. Na webu byly uvedeny hardwarové specifikace, který potvrzovaly to, co o smartphonu doposud víme. Je však zcela jasné, že poptávaná předprodejní cena v žádném případě neodpovídala deklarovanému hardwaru.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Další fotografie Samsung Galaxy Alpha, tentokrát se na nich objevuje i srovnání s iPhonem

Současně se objevují informace o taktu použitého procesoru, evropská verze Galaxy Alpha (SM-G850F) bude osazena 2,5GHz čtyřjádrem  Exynos 5433. U Exynos procesů jsme však zatím vídali strop na úrovní frekvence 1,9GHz, takže se z procesoru nakonec může vyklubat Snapdragon 801 či rovnou Snapdragon 805. Zatím nepředstavený Galaxy Alpha navíc prošel na dalších fotografiích neoficiálním srovnáním s iPhonem. Soudě podle úniků informací z poslední doby to vypadá, že by měl být telefon představen již velmi brzy, stále však platí informace, že bude Galaxy Alpha oficiální cestou představen až 13. srpna.

Zdroj: Gsmarena

Diskuze (36) Další článek: Aktualizujte mobilní Mapy.cz. Nově umí vyhledávat i bez internetu

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Alpha, Sam, Objev, Galaxy a, Nepředstavený samsung, Předprodej, GAL, Pře, Samsun