Samsung Galaxy Note 4 je již promován v reklamách i v předprodeji

Samsung Galaxy Note 4 bude představen až 3. září v Berlíně, ovšem v Číně již začaly být rozvěšovány první bannery a reklamní plochy lákající na připravovaný tabletofon. Na bannerech v Pekingu je zcela jasně patrné označení Galaxy Note 4, reklamní plochy ale zatím finální design neprozrazují. Jak by měl Galaxy Note 4 vypadat ale již ostatně víme, do skládanky zbývá doplnit technické specifikace a poptávanou cenu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Reklamy na chystaný Galaxy Note 4 z čínského Pekingu
Klepněte pro větší obrázek
Poslední minuty tohoto videa opět napovídají brzké představení modelu Galaxy Note 4

Na indonéském obchodě Erafone se Galaxy Note 4 na krátkou dobu dokonce objevil v předprodeji, a to v přepočtu za 600 EUR, tedy ještě konkrétněji za 16 700 Kč. Na webu se objevily i údajné specifikace chystaného zařízení. Podle nich se můžeme těšit na 5,7" Super AMOLED displej s rozlišením 2 560 × 1 440 pix (515 ppi), 16Mpix fotoaparát s optickou stabilizací obrazu, dvojicí přisvětlovacích LED diod a natáčením 2160p (30fps) a 1080p (60fps) videí.

Klepněte pro větší obrázek
Údajné specifikace Samsungu Galaxy Note 4 pocházejí z indonéského webu Erafone. Ukáží se nakonec jako pravdivé?

Nabízet se budou dvě verze v závislosti na použitém procesoru. Jedna varianta bude osazena 2,5GHz Snapdragonem 805 (Krait 450), druhá zase osmijádrem Exynos 5433, čtyři jádra z části pro úsporu energie budou taktována na 1,3 GHz. Operační paměť má kapacitu 4 GB, interní úložiště je udáváno na hodnotách 16, 32 a 64 GB. Všechny paměťové verze pak budou disponovat slotem pro microSD, který pojme až 128GB karty.

Na spodní hraně má být přítomen široký microUSB (USB 3.0) s podporou USB Host, na horní hranu má být opět umístěn 3,5mm konektor jack. Nebudou se opakovat experimenty z modelu Galaxy Alpha, Note 4 bude disponovat standardním slotem pro microSIM. Konektivita mimo HSPA a LTE čítá Wi-Fi ab/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, DLNA a Bluetooth 4.0. Telefon v základu poběží na Androidu 4.4.3 KitKat. Zdali se tyto specifikace potvrdí jako pravdivé, budeme vědět již za necelé tři týdny.

Zdroj: teknoup, sammobile

Diskuze (9) Další článek: Lenovo poprvé prodalo víc mobilů než PC, zisk vzrostl

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 4, GAL, Připravovaný tabletofon, Galaxy note, Samsun, Note, Pro +, Široký microusb, Chystané zařízení, Přisvětlovacích led, Předprodej, Promo, Finální design, Pře, Brzké představení,