Samsung Galaxy Note 7 rozebrán. Podívejte se, jak vypadá uvnitř

Web iFixit přinesl další článek o rozebírání telefonu, tentokrát se zaměřil na nový smartphone Galaxy Note 7. Redaktoři webu se snažili odpověď na otázku, jak snadno půjde rozebrat a opravit nový model od Samsungu. A výsledek? Oprava rozhodně nebude jednoduchá, ovšem měla by být přeci jen o něco snadnější, než v případě letošních modelů řady Galaxy S7.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Postupné rozebírání Samsungu Galaxy Note 7

Dvě skla, na přední a zadní části, opět znamenají, že Samsung použil hodně lepidla, aby je připevnil ke kovovému šasi. Při případné výměně baterie bude třeba záda nahřívat horkovzdušnou pistolí přesně podle opravárenských postupů, teplota se totiž nesmí dostat nad maximální stanovenou úroveň, jinak hrozí zničení zadního skleněného krytu. A protože má telefon přední stranu zahnutou, při poškození zahnutého skla bude třeba vyměnit celý modul (tj. zahnuté sklo + zahnutý displej).

 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekZákladní deska s nejdůležitějšími komponenty 

 

Co se týká závěrečného skóre, Galaxy Note 7 dostal pouhou čtyřku z desíti. Pro servisní střediska to tedy znamená, že opravy nebudou úplně jednoduchou záležitostí. Ostatně, velmi podobně na tom byly i modely řady Galaxy S7. U Galaxy Note 7 však bylo zjednodušeno vedení některých kabelů a spojů, a při výměně napájecího konektoru již nově není potřeba od telefonu oddělit přední část s displejem.

Více informací o rozebírání Samsungu Galaxy Note 7 se dozvíte zde.

Diskuze (8) Další článek: Deus Ex GO: Legenda jde na mobily, stahujte pro Android a Apple iOS

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Sam, Rozebírání, Note, Závěrečné skóre, Samsun, Základní deska, Napájecí konektor, Galax Note, Přední část, Galaxy note, Zahnuté sklo, Redaktor webu, Celý modul