Samsung Galaxy S III: představí se 3. května v Londýně

Samsung začal rozesílat pozvánky na svou tiskovou konferenci, která se uskuteční 3. května v Londýně. V grafice byl použit slogan „Come and meet new Galaxy“ (tedy v překladu „přijď a poznej nový model řady Galaxy“), což nemůže znamenat nic jiného, než nástupce Galaxy S II. Celá událost je navíc vedena jako „Samsung Unpacked“, jedná se tedy o představování, které v minulosti odhalilo např. Galaxy S, Galaxy S II a Galaxy Nexus. Těšit se tak můžeme na live video z představování i ukázkové teasery, které budou k dispozici několik dní před oficiálním odhalením.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Pozvánka na představení nového produktu řady Galaxy, rozbalovali jsme i prvního září loňského roku, kdy se na svět dostal Galaxy Note, Wave III a Tab 7.7.

Co vše o modelu víme? Galaxy S III by měl mít 4,7" displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů. V útrobách by měl být přítomen čtyřjádrový procesor Exynos 4412 s taktem 1,5 GHz na každém jádru Cortex-A9. Telefon poběží na operačním systému Android 4.0, měli bychom se dočkat významných změn co se týče grafické nadstavby TouchWiz, kterou Samsung u svých Androidů používá. Plastové kryty používané dříve by měla nahradit keramika.

Zdroj: Tweakers.net

Diskuze (44) Další článek: Co mi vadí na Apple iPhonu 4S

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Samsun, Sam, GAL, Galaxy s, Pře, Celá událost, Londýn,