Samsung Galaxy S III prý odstartuje éru bezdrátového nabíjení

Nová vlajková loď Samsungu by měla eliminovat problém s malou výdrží baterie tím, že ji dokáže nabíjet pohodlněji. Na web prosákly informace o tom, že Samsung Galaxy S III bude podporovat bezdrátové nabíjení. Tahle funkce má být součástí základní výbavy telefonu. Samsung by tak odstartoval novou éru, po které voláme už několik let.

Původní zdroj informací - korejský web DDaily - dokonce uvádí, že by nabíjení mělo fungovat i ve vzdálenosti jednoho až dvou metrů od docku. To ovšem sahá za hranice možností indukčního nabíjení, které bylo použito u Palmů (HP) Pre, nebo které u svého systému používá Duracell/PowerMat. Je možné, že je to pouze fáma, nebo má Samsung zcela odlišnou technologii. Ostatně, něco takového vystavovala společnost Fulton Innovations už na letošním CESu. Následující video je skutečně působivé. Je jen náhoda, že i v tomto případě je bezdrátově nabíjen právě smartphone značky Samsung?

Zdroj: DDaily.co.kr

Diskuze (31) Další článek: Samsung Galaxy Y Duos: Android a dvě SIM [preview]

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, ODS, Samsun, Duracell, Fáma, Korejský web, Galaxy s, DDaily, Původní zdroj, GAL, Sam