Samsung Galaxy S8 bude mít režim „Beast Mode“, který zvýší výkon na maximum

Samsung si v rámci Evropské Unie vyplnil žádost na obchodní známku pro označení „Beast Mode“. V souvislosti s připravovanými modely Galaxy S8 to vypadá na označení režimu, který krátkodobě zvýší výkon zařízení na úplné maximu. Máme tím ale na mysli ještě větší výkon, než v podání režimu Vysokého výkonu, který se objevil u tabletofonu Galaxy Note 7.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Podklady k ochranné známce Samsungu „Beast Mode“

Tuto teorii podporuje i samotná dokumentace k obchodní známce, která udává, že toto označení může být aplikováno na smartphone či na jeho operační systém. Stejná obchodní známka se objevila i v USA, navíc se zde uvádí, že bude označení vztaženo ke „zvýšení rychlosti a výkonu zařízení“.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Koncept. Takhle si Galaxy S8 představují fanoušci.

Modely řady Galaxy S8 budou vyráběny s procesorem Snapdragon 835 (pro USA) a s nejnovějším čipsetem Exynos vlastní výroby, který bude dodáván do modelů pro Evropu. Oba ale budou vyráběny 10nm výrobní technologií, k čemuž můžeme připočíst až 8GB RAM.

Samsungy řady Galaxy S8 by měly být představeny v průběhu dubna v New Yorku.

Via Galaxyclub

Diskuze (26) Další článek: Samsung vydal „chytřejší“ verzi internetového prohlížeče pro Gear VR

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S8, Dokumentace, Samsun, Maximum, Řez, Podklady, Výkon, Režim, Mít, BEAST, Lax, Mode, Sam, Kter, Galaxy s, Rez, Samsung Galaxy s,