Samsung neuhlídal vzhled čelního panelu Galaxy Note III

Samsung před svými představovacími akcemi určitě vždy bojuje proti úniku informací, většinou se mu to ale nedaří. Stejně to můžeme vidět i nyní v případu chystaného Samsungu Galaxy Note III, o kterém víme již technické specifikace, k nimž se po malých dílcích přidává i design. Žádnou převratnou revoluci na čelní ploše čekat nemůžeme, designově se totiž odkazuje k modelu Galaxy S4. I u Notu III, jakožto i u řady ostatních smartphonů jihokorejského výrobce letošního roku, dochází k zúžení částí po stranách displeje, čímž je možné zvětšit displej bez znatelného navyšování rozměrů. Snímky dále potvrzují, že se opravdu dočkáme 5,68" displeje.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Obrázky čelního panelu Samusngu Galaxy Note III, který bude zřejmě vyroben z kovu

Výkonná víceprezidentka Samsungu Lee Young-hee již médiím potvrdila, že představení můžeme očekávat 4. září v Berlíně spolu s hodinkami Galaxy Gear. Oproti původním předpokladům však nakonec nebudou disponovat ohebným displejem.

Zdroj: Koreatimes, Etradesupply

Diskuze (20) Další článek: Koncept od Samsungu: ohebný mobil se změní v tablet [video]

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, GAL, Sam, Čelní panel, Galaxy note, Samsung Ne, Původní předpoklad, Pán, Note II, Note, Vzhled, Pan, Galax Note,