Samsung podle současného trendu? Galaxy S4 LTE-A s imitací kůže

Samsung v Koreji představil upravenou verzi modelu Galaxy S4 LTE-A (testovali jsme zde), která bude prodávána ve třech barevných variantách se zadním plastovým krytem imitujícím kůži. Jedná se tak o další drobně upravený model, sotva před pár dny byly představeny Black edice modelů Galaxy S4 Mini a Galaxy S4. V článku jsme se podivovali nad tím, proč facelift nedostala LTE-A verze se Snapdragonem 800, ale jen klasická verze se starším Snapdragonem 600. Odpověď je tedy nyní jasná, po hardwarové stránce však nenajdeme žádné zásadní inovace.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Nová Galaxy S4-LTE v barevných variantách Rose Gold White, Rose Gold Black a Deep Black

Protože se LTE-A verze nakonec objevila i v Evropě (v současnosti jej prodává Vodafone), je možné, že se inovovaná verze dostane do prodeje i u nás. Cena by měla zůstat beze změn.

Zdroj: Gsmarena

Diskuze (10) Další článek: Samsung s Googlem podepsal smlouvu o licencování patentů

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S4 mini Duos, Samsung Galaxy S4-A, Zásadní inovace, Inovovaná verze, Trend, Kůže, Nový Galaxy, Samsung Galaxy s, Sam, Klasická verze, Upravený model, Galaxy s, Samsun, GAL,