Samsung představil luxusní kolekci hodinek Gear S2 Classic

Samsung na včerejší tiskové konferenci, která se konala v americkém Las Vegas, představil mimo nového tabletu Galaxy TabPro S i speciální edici hodinek Gear S2 Classic.

Luxusní řada se skládá ze dvou modelů, světlejší má povrch těla z 18karátového růžového zlata a je doplněn slonovinovým koženým páskem. Tmavší model má platinovou lunetu, ke které je připnutý černý kožený pásek. K hodinkám Samsung připravil i celou řadu ciferníků, pod které se podepsali zahraniční umělci a různé návrhářské firmy.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Luxusní varianta hodinek Gear S2 Classic z platiny

Samsung dále zmínil, že pracuje na tom, aby bylo možné hodinky Gear S2 používat v podporovaných zemích i pro mobilní platby Samsung Pay. Jako první je na řadě USA, poté by měly následovat i další země. Speciální edice hodinek se navenek sice odlišuje, uvnitř jsou to ale „staré známé“ hodinky Gear S2, jejichž recenzi si můžete přečíst zde.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Luxusní varianta hodinek Gear S2 Classic ze zlata

Speciální edice hodinek se začne objevovat na vybraných trzích po celém světě již od února. Cena modelů vyrobených z luxusnějších materiálů, v tuto chvíli není známa.

Diskuze (5) Další článek: Chytrý vibrátor vrní v souhře s erotickou knihou [CES]

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Kožený pásek, Sam, Class, Cena modelu, Lux, Gear, Gear s, Samsun, Hod, Luxusní, Luxusní varianta, Pře