Samsung představil olympijskou edici smartphonu Galaxy S7 Edge

Jak jsme vás již dříve informovali, Samsung včera oficiálně představil speciální olympijskou edici Samsungu Galaxy S7 Edge. „Flatová“ verze se své olympijské verze nakonec nedočkala.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsung představil speciální olympijskou edici Galaxy S7 Edge...

Nový model je tematicky zpracován po vzoru olympijského pětikruží, resp. všech v něm použitých barev. Samotné logo najdeme v modré barvě přímo na zadním skleněném krytu. Modrá se objevuje také u orámování fotoaparátu a snímače srdečního tepu. 

Klepněte pro větší obrázek
... telefon má na sobě barvy z olympijského pětikruží

Ve žluté je vyvedena mřížka reproduktoru a orámování domovského tlačítka, regulátory hlasitosti jsou zelené, zamykací tlačítko zase červené. A černá patří základní barvě samotného telefonu. V prostředí je použito olympijské schéma a nechybí ani předinstalovaná aplikace Rio 2016.

Samsung zatím neoznámil cenu olympijské varianty Galaxy S7 Edge, a otázky visí i nad samotnou dostupností. Zatím víme jen to, že prodej bude zahájen 18. července, a to v USA, Brazílii, Číně, Jižní Koreji a v Německu. Zdali se později dostane tato varianta i k nám, je zatím velkou neznámou.

Via Samsung News


Oživeno 15:40: Galaxy S7 Edge je již k v Německu k dispozici pro předobjednání. Cena byla stanovena na 879 EUR (23 800 Kč). Každý z modelů bude mít své vlastní číslo, od GER-0001 až po GER- 2016, takže bude v Německu dostupných pouze 2016 kusů.

Diskuze (1) Další článek: Kromě ikon všechno jinak! Srovnání operačních systémů iPhonu, které dělí devět let

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Samsun, EDI, Olymp, Galaxy s, Launch film, Edge +, Samsung Galaxy s, SMA, Předinstalovaná aplikace, Olympic Games Edition, GAL, Rio, Pře, Sam